top logo
Mirë se vini Çdo Music Lover Në Radio Ballkanit. Gjithmonë luajnë të gjitha llojet e këngëve botën dhe speacilly Radio Ballkanit vënë pop, popull, godet këngë në radion tonë. Ne shpresojmë se duke dëgjuar Radio Tonë, ju do të jetë në gjendje të kalojë me sukses moment, punë apo thjesht pushim pas një ditë të vështira. Nëse ju gjeni radio tonë të dobishme, ai do të na bëjë shumë të lumtur shumë. Radio adresa e internetit zyrtare të Ballkanit është www.balkanradio.eu
Radio Ballkan
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Ballkan ]