top logo
Zik FM është në internet wireless në bazë stacion radio e cila është e njohur për programet e tyre të muzikës botërore. Ata janë të transmetimit 24 orë në ditë me shumë këngë botërore të muzikës popullore. Zik FM ka marrë disa nga playlists emocionuese me shumë zhanër popullor muzikor dhe vizioni i tyre është gjithashtu të jetë radio që i përshtatet nevojën e dëgjuesve të tyre.
Zik FM adresa faqen zyrtare është www.zikfm.net
Zik FM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Senegal : Zik FM ]