top logo

Sama Radio është fillimisht një transmetues i Hip Hop me kohë të plotë zhanër muzikor stacion bazë i cili është shumë popullor nëpërmjet Senegal. Sama Radio ka transmetuar 24 orë jetojnë dhe online nga Senegali. Edhe pse ky kanal radio është kryesisht një stacion radio programe muzikore bazuar, shumë nga programet e tyre orar përbëhet nga programet muzikore të llojeve të ndryshme.

Sama Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Senegal : Sama Radio ]