top logo

Radio Senegal International broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Senegal International broadcasts diverse local productions. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Senegal International website address is www.rts.sn

Radio Senegal International
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Senegal : Radio Senegal International ]