top logo

Radio Futurs mediat është transmetuesi i Talk Afrikës, pop, shkëmb, kulturë dhe forma të tjera të muzikës. Ata janë një nga ofruesi kryesor i dëgjues popullore orientuar muzikë elektrike së bashku me shumë informacion mbi këngë të veçantë dhe në lidhje me botën muzikore të Afrikës. Radio Futurs mediat është një burim për muzikë të mirë.

Radio Future Media
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Senegal : Radio Future Media ]