top logo

Diourbel FM is a online music radio station. Diourbel FM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Diourbel FM has something for all discerning music lovers.

Diourbel FM website address is www.rts.sn

Diourbel FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Senegal : Diourbel FM ]