top logo
Dakar Musique është zgjedhja për fanatikë të Afrikës muzikë saj përzierje e përsosur mes muzikës dhe infotainment. Fillimisht ajo është një Raggae, Shpirti radio kanal luan rreth orën 24 orë live online. Dakar Musique gjithashtu veprojnë programe të ndryshme muzikore në vazhdimësi për njerëz të të gjitha moshave. Përveç të gjitha këto programe forca e saj është pjesëmarrja dëgjuesit dhe reagimet nëpër internet.
Dakar Musique adresa faqen zyrtare është www.dakarmusique.com
Muzikë Dakar
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Senegal : Muzikë Dakar ]