Chaine Nationale

Info koment Stacione raport

Chaine Nationale shows its projects beautify its playlists for a socially and socially assorted gathering of people. Pavarësisht nga emision televiziv të një shumëllojshmëri të të dhënave dhe projekteve dëfrim, Chaine Nationale shows differing neighborhood preparations. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, Stimulimi dhe lojëra fusha.

Chaine Nationale website address is www.rts.sn

Vend: Senegal

loading...

Popular Stations