Pardesi TV

Info koment Stacione raport

Ikre TV është transmetimi live nga Arabia Saudite. TV është shumë popullor në Arabinë Saudite si ata kanë marrë një numër të madh të vizitorëve për programmings tyre televizive. programet e tyre kryesisht përmban përmbajtje islame dhe tregon islame flasin edhe Ikre TV nganjëherë luan muzikë Arabic kulturore.
Ikre TV adresa website zyrtar është www.iqraa.com

Vend: Saudi Arabia

Zhanret: /

loading...

Popular Stations