top logo

Elif Elif FM është një radio bazuar Arabia Saudite e cila është transmetimi jetojnë nga Riad. Në Rijad dhe në të gjithë vendin radio luan muzikë Arabisht non stop për disa pasim i shkëlqyer kohe me dëgjuesit e tyre. Elif Elif FM bashku me muzika arabe gjithashtu luan këngë ndërkombëtarisht të njohura për dëgjuesit e tyre.
Elif Elif FM adresa faqen zyrtare është www.alifaliffm.com

Elif Elif FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Saudi Arabia : Elif Elif FM ]