top logo

Wvent Radio transmeton shfaqje e saj plane dhe dekoroj playlists saj për një audiencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Përveç transmetimit të informacionit dhe argëtuese të ndryshme tregon, Wvent Radio transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre janë të dhënat bazë programet dhe përmbajtjet përfshirë çështjet aktuale, i kuzhinës, kombëtar, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar që të jetë një urë në mes të dëgjuesit përveç muzikës.
Wvent Radio adresa e internetit zyrtare është www.wventradio.com

Wvent Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Saint Lucia : Wvent Radio ]