top logo

Lerosur Radio është Shën. Lucia të vetëm dhe Karaibet e parë e këtij lloji,.. edhe më inovative Radio Stacioni sot. Pika jonë është për të avancuar St. Lucian dhe Artistes tjera Karaibe, Muzika e tyre, dhe të japë pikat kryesore të raste Karaibe ku mundshme.

Lerosur Radio drejtuar një ekspert Radio Station me Hardware më të mirë dhe të arritshme Software për t'ju sjellë muzikë me cilësi dhe programimi. Cilësia jonë shëndosha në web është i pashembullt.

Lerosur Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Saint Lucia : Lerosur Radio ]