RFI 102.1 Fm

Info koment Stacione raport

RFI 102.1 Fm vendi i muzikës ku çdo gjë dhe burim i stacionit është shumë e koncentruar në aspektet muzikore. RFI 102.1 Fm është radio ku ka mjaft e muzikës dhe jo vetëm çdo lloj muzike u pëlqen të luajnë muzikë me cilësi tërë ditën për kënaqësi të pastër argëtuese e dëgjuesve të tyre nga brenda dhe jashtë vendit.
RFI 102.1 Fm adresa website zyrtar është www.rfi1021slu.com

Vend: Saint Lucia

Zhanret:

loading...

Popular Stations