Jem Radio

Info koment Stacione raport

Jem Radio transmeton një gamë të larmishme të lokale dhe radio programeve kombëtare të organizuara mirë, për të gjithë dëgjuesit e tyre të dashur e programeve të tyre të ndryshme që transmeton programet e tyre në Hi-Fi audio. Jem Radio transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një lloje të madhe të njohur dhe të panjohur këngë nga një gamë të gjerë të zhanret.
Jem Radio adresa e internetit zyrtare është www.jemradio.com

Vend: Saint Lucia

Zhanret: /

loading...

Popular Stations