Tim 95 FM broadcasts both Willemstad, Netherlands Antilles dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Although their main genre of choice is Top 40/Pop but they dont have any problem playing songs from genres like hip hop, urban, r n b etj. Tim 95 Vizioni FM kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar.

Tim 95 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Saint Kitts and Nevis : Tim 95 FM ]