Radio Salus

Info koment Stacione raport

Radio Salus është kthyer në një imazh të një radio efektive grup që merr një rol të rëndësishëm në Ruandë në mënyra të ndryshme.

Ky shembull i kapërcimit vështirësi paraqet kapacitetin e një radio stacion për të ndryshuar grupin e saj, si dhe kombit në tërësi.

Radio Salus adresën e internetit është www.salus.nur.ac.rw

Vend: Ruanda

Zhanret:

loading...

Popular Stations