Radio Inteko

Info koment Stacione raport

transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Për të siguruar popullsinë Ruandës dhe anëtarët e tjerë të audiencës së saj me programe arsimore.

Radio Inteko adresën e internetit është rba.co.rw

Vend: Ruanda

loading...

Popular Stations