Radio 10 Ruanda

Info koment Stacione raport

Radio 10 Ruanda parë u themelua në 2004 dhe nga koha kalon e transmetimeve të tyre ata kanë bërë tashmë stacioni më i madh dhe më i madh radio në sektorin privat e Ruandës. Me miliona dëgjuesve për programet bukura të stacionit ka mbledhur edhe disa nga numrat më të larta të dëgjuesve miqësore për programet e tyre.
Radio 10 Ruanda adresa website zyrtar është www.radio10.rw

Vend: Ruanda

Zhanret: /

loading...

Popular Stations