On Air me GUTERMANN

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar shumicën e zhanreve një radio online që synon të argëtojë dëgjuesit e tyre duhet të mbulojë dhe në të njëjtën kohë edhe transmetimin hitet më të mëdha në mbarë botën në ajër me GUTERMANN po bëhet gjithnjë e më shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre për punën dhe paraqitjen e bukur të tyre programet.

Vend: Ruanda

Zhanret:

loading...

Popular Stations