KT Radio

Info koment Stacione raport

KT Radio është transmetuar drejtpërdrejt nga Ruanda. Radio operon në gjuhën e tyre amtare. KT Radio ka përmirësuar teknologjinë e tyre të transmetimit në mënyrë që të sigurojë më të mirë në klasën përvojën e shëndoshë. Me zë me cilësi të plotë dhe playlists bukur KT Radio ka fituar një sasi të konsiderueshme të respektit në mesin e komunitetit të tyre radio. Programet e tyre janë plot me këngë energjike nga një numër të gjerë të llojeve të.
KT Radio adresa e internetit zyrtare është www.ktradio.rw

Vend: Ruanda

Zhanret: /

loading...

Popular Stations