top logo
Isango Star është burim i besuar për informacion dhe argëtim për popullin e Ruanda. Radio u vlerësua si stacioni më i dëgjuar në internet radio e Ruandës si një radio stacion privat. Transmetimi i Isango Star mbulon kryesisht të gjitha fushat kryesore të Ruanda. Ky është një vend i madh për kënaqësi në internet mesme.
Isango Star adresa faqen zyrtare është www.isangostar.rw
Isango Star
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ruanda : Isango Star ]