Energji 88.8 FM

Info koment Stacione raport

Energji 88.8 FM përshëndes të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio nuk ka rëndësi wheather ju jeni duke jetuar në Musange, Ruanda apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Musange, Ruanda dhe nga e gjithë bota për Energji 88.8 FM është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Vend: Ruanda

loading...

Popular Stations