ZOLOTOI Gramofon

Info koment Stacione raport

ZOLOTOI Gramofon është një hit jetojnë kanal muzikë në internet transmetimit në bazë të Rusisë. ZOLOTOI Gramofon luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si klasike, këngë dhe Oldies muzikë. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me klasike, këngë dhe Oldies muzikë. ZOLOTOI Gramofon është gjithashtu në dispozicion në të gjithë Rusinë.
Faqja Zyrtare : www.rusradio.ru

Vend: Russia

Zhanret: /

loading...

Russia Radio Stations

Popular Stations