RUSSKOE Radio

Info koment Stacione raport

Stacioni i parë kombëtar i radio në Rusi. Ajo ofron lajme dhe argëtim për më shumë se 2300 qytete në Rusi, Ukraine, Kazakhstan, Moldova, Kirgistan, Armenia dhe vendet balltike, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe U.S. Slogan: Të gjithë do të jetë edhe! The best well known DJ’s from from Russia plays energetic dj songs. With having quality internet connection listeners can enjoy well organized playlist and dj songs from anywhere of the world at any place with Russkoe Radio . Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë. Chillout dhe për të marrë argëtuan me RUSSKOE Radio.

Faqja Zyrtare : www.rusradio.ru

Vend: Russia

Zhanret: / /

loading...

Russia Radio Stations

Popular Stations