top logo
RUSSKOE Radio është stacioni kryesor në Rusi në mbarë vendin, emitting vetëm muzikë ruse dhe duke përdorur teknologjitë më të fundit. Me një prani në 380 qytete në Rusi, Ukraine, Kazakhstan, Moldova, Armenia, Estonia, Lithuania, Letonia dhe Shtetet e Bashkuara, ka nje mbulim mundshëm prej më shumë se 120 milion dëgjuesit. RUSSKOE Radio ka ekip më të mirë të profesionistëve dhe programimi i saj sjell së bashku më të mirë dhe më të popullarizuara muzikë, argëtuese dhe programeve informative reklamat objektive dhe efektive.
Faqja zyrtare e RUSSKOE Radio Mallorca është www.rusradiomallorca.com
RUSSKOE Radio Mallorca
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : RUSSKOE Radio Mallorca ]