Rajoni FM

Info koment Stacione raport
Rajoni FM është transmetimi jetojnë nga Chaykovsky, Perm Krai od Rusia e cila është qendër për muzikën e Rusisë. Rajoni FM sjell të mira të programeve radio në bazë të kërkesës rajonal. njerëzit e qytetit të përmendura janë shumë të dua e muzikës dhe se ata do të dëgjojnë pop, rock dhe të lartë 40 këngë të bazuara dhe Rajoni FM vetëm përpiqet për të siguruar ata se.
Rajoni FM adresa faqen zyrtare është www.vk.com/regionfm

Vend: Russia

Zhanret: / /

loading...

Russia Radio Stations

Popular Stations