Radio 40 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Kaluga, Kaluga Oblast, Russia or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Kaluga, Kaluga Oblast, Russia and from the whole world Radio 40 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Radio 40 broadcasting Rock music. So be with Radio 40 dhe për të marrë argëtuan 24/7.
Radio 40 Adresa zyrtare e internetit është radio40.ru
Radio 40
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Radio 40 ]