Omdaru Radio

Info koment Stacione raport

Në Omdaru Radio muzika është për të shijuar jetën dhe duke e ditur veten më shumë. Muzikë për katarsisit dhe një mënyrë për të promovuar krijimtarinë tuaj muzikore. Muzikë moderne klasike dhe minimalist si e Rilindjes të shekullit të 21 është edhe tërheqja e Omdaru Radios dhe programet e saj të gjithë ditën e gjatë muzikore.
Omdaru Radio adresa e internetit zyrtare është www.omdaru.blogspot.com

Vend: Russia

Zhanret: /

loading...

Russia Radio Stations

Popular Stations