top logo
Gusht 1, 1997 ishte herën e parë kur Kunel Radio u transmetua për herë të parë dhe të transmetuar për herë të parë. Që atëherë radio është ende dhe drejtimin si një emër i njohur në komunitetin radio e Rusisë. Kunel Radio u prezantua si një nga të parë radio stacioni në internet në bazë të qytetit dhe të vendit muzikë për të bërë ato pak më ndryshe.
Kunel Radio adresa e internetit zyrtare është www.kunelradio.ru
Kunel Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Kunel Radio ]