Etno Music Radio është një radio që transmeton 24 orë në ditë dhe ata luan secila prej këngëve të fundit me zë të lartë të cilësisë. Zgjedhjet e tyre të shëndoshë përmban lloje të shumta të llojeve të. Gjini të ngjashme me pop, më i lartë 40, elektrik, shkëmb të butë dhe muzikë të tjera janë luajtur nga Etno Music Radio më shpesh sesa jo. Me ata të jetë e mundur e saj për të posedojnë disa muzikë të cilësisë nga të gjithë botën.
Etno Music Radio adresa e internetit zyrtare është www.ethnomusic.info
Etno Music Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Etno Music Radio ]