top logo

DOROZHNOE Radio më e dashur e stacionit të shumta Russian Amateur radio ndërsa ngarje, i cili filloi të saj “jetë” në St. Petersburg në 2003. Doroznoe radio në St dëgjoni. Petersburg dhe qarkut është aktualisht e mundshme në një përsëritje të 87,5 FM. Që nga fillojë të stacionit bDoroznoecast kthyer në një sistem të: transmetimet wireless sot në dispozicion në më shumë se 90 komunitetet urbane në Rusi, Transnistria, Kina dhe Finlanda. Me këto rezultate Doroznoe Radio kthyer në sistemin më të shpejtë në zhvillim në Rusi, dhe në mesin e pesë më të madhe në vend.

DOROZHNOE Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : DOROZHNOE Radio ]