Get muzikën elektronike e Rusisë në cilësinë e tyre më të mirë dhe DFM Club është radio për të marrë ato nivel të mirë të muzikës elektronike në internet. Saj një radio një vend i cili është gjithmonë jetojnë dhe dëgjuar për dëgjuesit reagimet e tyre për të bërë programet e tyre tashmë të mëdha në internet radio gjithnjë e më shumë premtuese.
DFM Club adresa faqen zyrtare është www.dfm.ru

DFM Club
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : DFM Club ]