Bolgar Radio

Info koment Stacione raport

Bolgar Radio provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Bolgar Radio website address is bolgarradio.com

Vend: Russia

loading...

Russia Radio Stations

Popular Stations