top logo

Вoctok FM është një radio ruse që është i bazuar në aziatike Muzikë. Radio gjithashtu transmeton programe të bazuara në informacionin e udhëtimit e cila është shumë e dobishme për udhëtarët e brenda dhe jashtë vendit. Së bashku me programet e udhëtimit dhe të muzikës aziatike radio është gjithashtu shumë i njohur për muzikën e tyre të bukur e latine e cila është një tjetër tërheqje e playlists e tyre.

Вoctok FM adresa faqen zyrtare është www.vostok.fm

Boctok FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Boctok FM ]