Beat Records Dance Radio

Info koment Stacione raport

jo-komerciale radio i pari Internet valle “Beat Records Dance Radio” në Chelyabinsk. Projekti është hartuar për fillestar paradhënie, muzikantë profesionistë dhe DJ të kulturës EDM. Në transmetim ju mund të vizitoni programin nga banorët e projektit, shumë orë tregon Megamix, transmetimet e drejtpërdrejta të ngjarjeve valle në Rusi në formatin audio dhe video.

Beat Records Dance Radio adresa website zyrtar është www.beatradio.ru

Vend: Russia

Zhanret:

loading...

Russia Radio Stations

Popular Stations