Bard Radio

Info koment Stacione raport

Bard Radio radio e këngës së autorit. Rotacioni Round-the-clock dhe programet interesante, koncerte të gjalla dhe regjistrime arkivore, Lajmi i këngës e autorit dhe bisedat me autorët dhe performuesit. Gjithcka mbi këngën e autorit

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.bard-radio.net

FaceBook: BardsRadio

VK: bard_radio

Email: bards.radio@gmail.com

Numri i kontaktit: +79992193500

Vend: Russia

Zhanret:

loading...

Russia Radio Stations

Popular Stations