Car Radio

Info koment Stacione raport

Për 15 vjet, “Car Radio” është bërë një udhëheqës i Moskës FM-band, dhe rrjeti rajonal i saj është një nga më të 3 më e madhe, ajo mbulon më shumë se 300 qytete në Rusi dhe gjithashtu transmeton në Moldavi, Ukraine, Mongoli, Armenia, Kirgistan, Izrael. “Car Radio” me një epërsi të madhe ndaj Rusisë në mesin e audiencës automobilave, justifikuar plotësisht titullin e radio makinë e parë. Avto Radio adresa website zyrtar është www.avtoradio.ru

Vend: Russia

Zhanret:

loading...

Russia Radio Stations

Popular Stations