Auto Life Azerbaijan

Info koment Stacione raport

Auto Life Azerbajxhani është një i ri, por në të njëjtën kohë radio progresive internet me bazë 19-Qershor-2013. Për disa vite kemi qenë vazhdimisht në përmirësimin format e saj, kështu që ne jemi gjithmonë projekte të reja, partnerët dhe studentët. Interesi kryesor i audiencës flet ruse e dëgjuesve nga e gjithë bota. radio jonë është e hapur 24 orë në ditë, 7 ditë në javë
Auto Life Azerbaijan zyrtare adresa e internetit është www.autolife.audio

Vend: Russia

Zhanret:

loading...

Russia Radio Stations

Popular Stations