top logo
Atmosfera FM ka filluar transmetimin e saj në dhjetor 10, 2006 në një frekuencë të 106.8 MHz. Gjatë një heshtje të gjatë, stacioni radio mbajtur mbrojtje ligjore ndërkombëtare për të radiofrekuencave në shërbim Federale, i cili është i caktuar për të fiksuar dhe frekuenca 106.7 MHz. Atmosfera FM është një emër aktiv në industrinë e radio.
Atmosfera FM adresa faqen zyrtare është www.atmosferafm.ru
Atmosfera FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Atmosfera FM ]