top logo

90radio s Eurodance, i cili gëzon popullaritet të madh në mesin e të rinjve. Në më të mirë hitet valle dhe mixes 90 në botë transmetimin e tingujve-së. Music Direction: përtej. muzikë të lehta dhe ritmike, që tingujt në valët viteve '90 Eurodance, uplifting dhe inkurajon lëvizjen apo të çon në një udhëtim të gjatë mendor.
90s Eurodance adresa website zyrtar është www.90s-eurodance.ru

90s Eurodance
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : 90s Eurodance ]