top logo
1Jazz Ru broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi fi stereo. 1Jazz Ru broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.
1Jazz Ru official website address is www.1jazz.ru
1Jazz Ru
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : 1Jazz Ru ]