top logo

16Bit FM Club dhe qëllimi i tij është për të tërhequr ata njerëz posaçërisht që e do muzikën, i pëlqen të dëgjojë muzikë dhe të jetë me muzikën e Rusisë. Ka shumë të muzikës ruse për të zgjedhur nga për dëgjuesit dhe 16bit FM Klubi nuk është radio që i pëlqen të mbajtur gjërat e mërzitshme, por playlists e tyre janë të mbushura me lëndëve emocionuese.
16Bit FM Club adresa faqen zyrtare është www.16bit.fm

16Bit FM Club
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : 16Bit FM Club ]