top logo
Programet janë debate Radio Romania Lajme, raportet dhe dokumentarë, transmetimet sportive, radio dhe teatër tregon tipit dyqan. Dëgjuesit Radio Romania Actualitati vlerësojmë veçanërisht saktësinë, afatet kohore dhe objektiviteti i informacionit, dhe cilësia dhe shumëllojshmëria e arsimit dhe rekreacion drejtimin.
Nën emra të ndryshëm, Çështjet Radio Romania Lajme nga 1928. Stacioni vepron sipas ligjit 41 e 1994, ribotuar.
Rumania Lajme
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Rumania Lajme ]