RFM Rumania

Info koment Stacione raport

RFM Rumania është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz,Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. RFM Rumania transmeton në zonën më të madhe Rumani dhe më gjerë.

RFM Rumania adresa faqen zyrtare është www.rfmromania.ro

Vend: Romania

Zhanret: /

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations