top logo

Radio Zu është një prej stacionit më të famshme në internet radio në Rumani. Radio-Zu transmetuar 24hours lloj të ndryshme të fundit rumun Hip-Hop, Valle, Muzikë elektronike. Radio Zu ju jep zgjojë me Mace, pastaj erdhi mëngjesi ZU Morar, dhe ju mban të mbyllën në me DJ nxehta: Silviu Andrei, Cristian Paun, Razvan Popescu, Adi Michael “Hitman” Raluca Raluca Ionescu Leahu, Emil Cojocaru Ciucur dhe Cosmin. RadioZu themeluar në 29 Shtator 2008.

Radio Zu official website address is www.radiozu.ro

Radio Për
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio Për ]