top logo
Radio Sun Dashuria përfaqëson kulturën pasuruar e Gjermanisë në një mënyrë zbavitëse. Radio Sun Dashuria është një drejtuar vullnetar, jo për radio stacion fitimprurëse e angazhuar për të mbajtur të informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet.
Radio Sun Dashuria adresa faqen zyrtare është www.radiosun.ro
Radio Sun Dashuria
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio Sun Dashuria ]