Radio Retro 88.7

Info koment Stacione raport

Radio Retro 88.7 është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur Classic, Shpirt, Kam frikë, Xhaz, Muzikë blues. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Radio Retro 88.7 transmeton në zonën më të madhe të Rumanisë dhe përtej.

Radio Retro 88.7 Adresa zyrtare e internetit është www.radioretro.ro

Vend: Romania

Zhanret: /

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations