Old Radio Manele

Info koment Stacione raport

Manele vjetër, Top Shkarko Mane dhe Manele Old pagesë! dëgjoj: Top Manele Vjetër. pritja juaj është e gjatë! Tani ne japim më të mirë online radio: Manele vjetër, mbledhja unik dhe e pamohueshme e Manele vjetër të lartë, ku ju dëgjoni Mane bukur 5 yjet, ju rrit. E bukur e vjetër Manele Manele Top Vjetër! Ju relive momentet e bukura që keni përjetuar kur keni dëgjuar për herë të parë. Kings Manele janë kthyer! Dëgjoni ata që ishin “etërit” Manele, ata që e themeloi këtë zhanër që është bërë kaq popullore në mesin e të rinjve sot!

Radio Manele Vechi adresa e internetit është www.radioxnet.ro

Vend: Romania

Zhanret: /

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations