Radio Cafe Romania

Info koment Stacione raport

Radio Cafe Rumania është një ndërkombëtar stacion Rumania bazuar radio internet i cili synon të luajë një inovative, Llojet energjik dhe elektrike të muzikës për të marrë një numër të madh të audiencës globale. Radio Cafe Rumania është një stacion radio e pavarur për ata brezi në internet që i pëlqen të ketë argëtim me streaming tyre radio, lidh ata të cilët aktualisht kanë një lidhje të fortë me muzikën e tyre lokale dhe muzikën e saj.
Radio Cafe Rumania adresa faqen zyrtare është www.radiocafe.ro

Vend: Romania

Zhanret: /

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations