Radio Brasov

Info koment Stacione raport
Radio Brasov mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Brasov, Rumania apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Brasov, Rumania dhe nga e gjithë bota Radio Brasov është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Transmetimi Radio Brasov Botërore Talk. Pra, të jetë me Radio Brasov dhe për të marrë argëtuan 24/7.
Radio Brasov adresa faqen zyrtare është www.radiobrasov.ro

Vend: Romania

Zhanret:

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations